THAICOON AMSTERDAM

THAICOON AMSTERDAM Thai kitchen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 625 beoordelingen
14 jan 2022 om 10:53 Thaicoon is altijd authentiek lekker Thais eten, maar het duurt te lang voordat je eten bezorgd is. Daardoor ook teveel afgekoeld waardoor minder lekker en minder goede ervaring.
6 jan 2022 om 21:27 Lekker maar laat en lauw.
4 jan 2022 om 21:07 58 minuten duurde het volgens thuisbezorgd en het werd wel 30 minuten later en wel bijna afgekoeld bezorgd. Het eten was verder heerlijk. Maar erg zonde dat het zo lang duurde voor een verjaardagsfeestje(zeer klein gevierd) en bijna koud eten.
3 jan 2022 om 20:25 Heel erg goed bereid!!
2 jan 2022 om 20:18 Onze curry had serieus een laag olie van 2cm erop staan.. de pad Thai van onze gasten werd binnen 15minuten verorberd dus zal wel minimaal OK geweest zijn. Het is dat ik een luie hond ben en deze tent om de hoek zit anders had ik er niet vaker gegete
1 jan 2022 om 19:36 Lauw/koud eten en had flink gelekt in de zak. Niet genummerd zoals gevraagd
29 dec 2021 om 21:16 25 min te laat
20 dec 2021 om 21:33 Thaicoon has for years been my favourite Thai place in Amsterdam. Really love the taste of the dishes. And today was no exception. However, today’s delivery / timing was appalling. I ordered just after 6pm and it arrived around 8pm. Big let-down
18 dec 2021 om 7:51 Bijna 1,5 uur moeten wachten
17 dec 2021 om 22:06 Eten kwam 30 te laat en was niet erg warm. Smaak was wel goed
16 dec 2021 om 9:58 Het eten werd na ruim anderhalf uur bezorgd en was ijskoud. Heel slecht dus.. Met thaicoon gebeld, die gaven aan dat dat de bezorgers lag van thuisbezorgd, die veel te lange routes afleggen met het eten. Eten was wel lekker.
12 dec 2021 om 23:36 The Thai food od Thaicoon has great taste but the richness of the meals can be improved. E.g. only 2 shirimps in the salad, not so much chicken and beef in the curries. While prices are high. There is room for improvement!