THAICOON AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thaicoon Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 19:51 Groene Curry, niet slecht maar lang niet zo goed op smaak als vroeger in het restaurant. Zelfde voor de viskoekjes.
11 jan 2023 om 20:44 Kip cashew mamuang was hier ooit fantastisch. Geen idee wat ze hebben lopen tweaken, maar best is het niet. Jammer!
18 dec 2022 om 19:21 Padthai en loempia’s waren lekker bezorgtijd viel mee
20 nov 2022 om 7:16 zeer late levering, wel heel vriendelijke bezorgster
17 nov 2022 om 17:20 Weinig kip, veel prut erbij wat je niet eet. Gebakken rijst was lekker.
22 okt 2022 om 11:24 Ik kan in de opties in dit beoordelingsformulier max 90 minuten kiezen als bezorgtijd, maar de tijd tussen bestellen en bezorgen was 2,5 uur!!!!!!
16 okt 2022 om 20:53 Thuisbezorgd had kennelijk geen bezorger paraat, eten was al gereed bij restaurant, en werd ruim uur later bezorgd
12 okt 2022 om 19:58 Super slecht dit is al de 2de keer dat ik meer dan een uur op mijn eten hebt gewacht!
7 okt 2022 om 9:25 Bezorging is goed.
18 sep 2022 om 21:16 Ik kon de totale tijd niet eens selecteren omdat het de max overschrijdt, maar we hebben in totaal 120 minuten op ons eten gewacht... 1 besteld gerecht hebben we niet eens ontvangen, de rest was oké maar niet top. Vlees was te doorbakken en droog.
16 sep 2022 om 21:54 The food was good but the deliveru took a .. g ..e .. s
11 sep 2022 om 8:06 De bezorging was 40 min later dan toegezegd.