THAICOON AMSTERDAM

THAICOON AMSTERDAM Thai kitchen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 645 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thaicoon Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 19:47 Eten niet zo lekker als in het restaurant, helaas. Ter plekke vond ik ‘t 5 sterren. Vandaar ook besteld, maar zeer teleurgesteld. Behalve de Papayasalade die heerlijk was!! Kip zeer taai en alles nattig. Bezorger was snel(!)
1 mei 2022 om 22:44 Kregen niet de curry die we besteld hadden, maar eten wat we kregen was wel lekker.
1 mei 2022 om 8:54 een van de bestelde gerechten is niet gekomen. 80 euro voor dat beetje eten was dus erg duur
25 apr 2022 om 23:15 Telefonisch ook doorgegeven maar eten was koud toen het aankwam. De curry was niet zoals het hoort te zijn, veel vocht, veel tomatensalsa erdoor??? Rijst smaakte nergens… Vreemde gerechten. Helaas wij gaan hier nooit meer bestellen.
23 apr 2022 om 8:42 Het eten was top !!!
3 apr 2022 om 22:34 Droog en groenten hard en teveel peper. Sate zowat zwart gebakken.
25 mrt 2022 om 23:42 Geen lekkere smaak rundvlees curry. Vlees taai. Kip weinig tot geen smaak en oestersaus veel te zoet. Jammer want we vonden het altijd lekker, maar de laatste 2 keer was het niet goed. Kom op chefs bij thai coon!
19 mrt 2022 om 11:15 Lekker maar saus wat te vloeibaar, soepig. En groente mag wel wat fijner gesneden. Qua smaak allemaal uitstekend
17 mrt 2022 om 20:18 2 gerechten vergeten. Later maar 1 nabezorgd. Je kunt Thuisbezorgd niet direct bellen. Wat een waardeloze service van thuisbezorgd. Wel je zakken vullen maar niet bereikbaar zijn. Ik ben er klaar mee
11 mrt 2022 om 19:20 Had per ongeluk in Amsterdam besteld ipv almere. Na 10-15 min voordat ik het zou kunnen ophalen in Amsterdam, had ik gebeld dat ht een andere filiaal moest. Ruim genoeg tijd. Helaas geen compensatie gekregen of begrip. Tot nooit.
8 mrt 2022 om 22:24 Heerlijk eten. De beste Thai van Amsterdam!
8 mrt 2022 om 20:38 Heerlijk