THAICOON AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 745 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thaicoon Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 19:46 3 * voor de moeite. Geen constante kwaliteit. Dit x weinig smaak, veel boemboe scheuten, geen citroenblad, geen knalerwten en ipv nasi kreeg ik witte rijst. Diep teleurgesteld. Volgende x beter?
25 jan 2024 om 12:23 Lekker vers! Kip met cashewnoten was echt lekker, met veel verse groenten met een bite. Lekkere chunky, sappige viskoekjes ook...
25 jan 2024 om 0:49 Jammer genoeg veel olie in de curry en gebakken rijst. Was verder wel oké qua smaak
23 jan 2024 om 21:30 Eten was bedorven en rook sterk. Ik heb nu last van mijn maag.
14 jan 2024 om 14:50 The food was not very warm
29 dec 2023 om 21:56 Ik had bij de opmerkingen gevraagd de kip uit de pad Thai te verwijderen omdat ik eigenlijk noodles met tofu of groenten wilde maar dat stond niet in de lijst en dit is niet gebeurd, waardoor ik noodles met liep had wat ik niet lust
26 dec 2023 om 17:46 The basics were really good, but waaaayyy to much sugar, it was almost as if i was eating dessert. I will never order again
11 dec 2023 om 21:03 Eten was niet warm, niet zo heel lekker en: METEEN dunne kak.
1 dec 2023 om 20:15 Always fresh and tasty food
29 nov 2023 om 22:59 Heerlijk gegeten
15 nov 2023 om 22:34 Good but humongous amount of oil on the curry
10 nov 2023 om 21:04 Unfortunately the food was not the quality we are used to from this place. The shrimps were cold as they arrived and not eatable. The curry was all over the bag it came in.